Home / archiefcentraal / workshop creatief dagboekschrijven in welsum

Dieneke Schulting houdt zaterdag 8 september om 10.00 uur de landelijke introductieworkshop ‘Luisteren naar je pen’ in Het Geniethuys in Welsum. Dit is een inleiding op de basiscursus creatief dagboekschrijven. 

workshop creatief dagboekschrijven in welsum

Deze creatieve schrijfmethode is ontwikkeld door Christine de Vries, oprichter van Shodo. Zij heeft deze cursus al aan honderden mensen gegeven. De vraag is echter zo groot, dat zij cursusleiders, waaronder Dieneke, heeft getraind en gecertificeerd om deze basiscursus aan te bieden in heel Nederland. Aan de hand van korte speelse schrijfoefeningen leren de deelnemers te luisteren naar hun pen, te kijken met hun gevoel en zodoende aandacht te hebben voor wat er echt toe doet.

De workshop duurt twee uur. Deelname kost 15 euro. Aanmelden kan via info@hetgeniethuys.nl; voor meer info zie www.hetgeniethuys.nl. Na afloop ontvangen de deelnemers een waardebon van 15 euro die ingewisseld kan worden als ze besluiten de basiscursus te gaan doen.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.