workshop creatief dagboekschrijven in welsum

Deze creatieve schrijfmethode is ontwikkeld door Christine de Vries, oprichter van Shodo. Zij heeft deze cursus al aan honderden mensen gegeven. De vraag is echter zo groot, dat zij cursusleiders, waaronder Dieneke, heeft getraind en gecertificeerd om deze basiscursus aan te bieden in heel Nederland. Aan de hand van korte speelse schrijfoefeningen leren de deelnemers te luisteren naar hun pen, te kijken met hun gevoel en zodoende aandacht te hebben voor wat er echt toe doet.

De workshop duurt twee uur. Deelname kost 15 euro. Aanmelden kan via info@hetgeniethuys.nl; voor meer info zie staging2.hetgeniethuys.nl. Na afloop ontvangen de deelnemers een waardebon van 15 euro die ingewisseld kan worden als ze besluiten de basiscursus te gaan doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.