wie bekert verder ozc of lemele

Tekst/foto’s: Willem Lampe

In de eerste ronde werd Kloosterhaar op een 1-0 nederlaag getrakteerd en in Windesheim werd tegen thuisclub VSW in de eindfase een nederlaag voorkomen. Trainer Werner Pluim toonde zich in zijn verslag meer dan tevreden over de stappen die zijn team maakt. Het karwei onder de rook van Zwolle werd voortvarend aangepakt. Remon Kleinlugtenbeld zette de bezoekers nog in het eerste kwartier op voorsprong, maar die werd al snel teniet gedaan door Joey Platenkamp. De eerste keer dat VSW onder de druk van de gasten vandaan kwam en direct was het bingo!

De ploeg van Pluim behield het initiatief, maar kwam vroeg na de hervatting op achterstand. Een langeafstandsraket van de voet van Jari van Wijnen sloeg als een granaat achter Ruan Weelink in de touwen. Lemele knakte niet, maar ging op zoek naar rechtvaardigheid. De zoektocht werd vijf minuten voor het sluiten van de markt beloond. Damien Dijk soleerde door de vijandelijke defensie en gaf vanaf de achterlijn strak voor. Martijn Landman verslikte zich tijdens het uitverdedigen en tikte het kunstleer achter zijn eigen doelman. Eindstand 2-2.

OZC wees in eigen huis VSW gedecideerd terug (3-0). Kloosterhaar was een ander verhaal. Op de Polderhoek in het grensdorp kwam OZC niet voorbij de thuisclub. Marc Aalvink bracht de bezoekers uit Ommen iets na het openingskwartier op voorsprong. De equipe van Martijn Berger kon de voordelige, maar krappe marge niet vasthouden. Al vroeg na de hervatting kwam Kloosterhaar op de eigen Polderhoek langszij en deze 1-1 was tevens de eindstand.

Zaterdag valt in deze poule de beslissing. VSW en Kloosterhaar zijn uitgeschakeld. Wie gaat door OZC of Sportclub Lemele? Het duel op Westbroek begint om half drie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.