wesley welgraven kampioen supercup 2018

Ondanks dat Wesley zich niet voor de finale wist te plaatsen door een technische mankement aan de auto, had hij voldoende punten verzameld in de voorgaande 5 wedstrijden om zich één wedstrijd voor het einde van het kampioenschap toch Master of Autocrossmasters te mogen noemen. Met 89 behaalde punten heeft hij een voorsprong opgebouwd die niet meer in te halen was door de naaste concurrenten tijdens de laatste wedstrijd meetellend voor het kampioenschap in het Belgische Landen. Wesley wist de wedstrijden in Terwolde en Toldijk te winnen, wat de uiteindelijke basis bleek voor het behaalde kampioenschap. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.