Home / archiefcentraal / weer ruime zege voor sallandse dammers

TDT Salland CT heeft ook zijn eerste uitwedstrijd voor de Nationale Competitie in de tweede klasse B met ruime cijfers gewonnen. Het tiental van Witte van Moort 3 werd met 16-4 aan de kant geschoven.

weer ruime zege voor sallandse dammers

De Raaltenaar Ab Steenbergen, de Heetenaar Gerrit Visscher en de Deventenaar Paul Olde Hanhof gingen vlot uit de startblokken (6-0). Hierna liet de Steenwijkenaar John Folkers remise aantekenen.

De Vroomshoper Hilco Braakman speelde zijn honderdste wedstrijd voor het Sallandse team en bekroonde dat met een keurige winstpartij tegen een hogere ratinger. De Colmschatenaar Jan Preuter verslikte zich in een combinatierijk netwerk, maar de Raaltenaar André Klein Tank en de Onnanees Jan van Buiten boekte weer overwinningen, waarna de matchwinst binnen was (13-3). De Apeldoorner Hans van Hal verzilverde zijn schijfwinst in een moeilijke stand met partijwinst, waarna de Olstenaar Rob Hendriks er tenslotte 16-4 van maakte.

Op zaterdag 13 oktober moet in Het Wapen van Wesepe thuis worden aangetreden tegen DIOS 3/IJsselstreek CT. Een zege lijkt er ook dan in te zitten.

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.