Home / archiefcentraal / week van de opvoeding in olst

Van 1 tot en met 7 oktober is het de Week van de opvoeding. Tijdens deze week besteden organisaties door het hele land extra aandacht aan het gewone dagelijkse opvoeden, het stellen van opvoedvragen en vragen rondom het ouderschap. Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in Olst-Wijhe organiseert een aantal activiteiten tijdens deze week met als thema Opvoeden is Samenspel.

week van de opvoeding in olst

Op dinsdagavond 2 en 9 oktober wordt er een cursus positief opvoeden gegeven in het Holstohus in Olst. Op vrijdag 5 oktober kunnen kinderen samen met hun ouders deelnemen aan een bootcamp in Park de Olsterhof. Op woensdag 3 oktober is er de activiteit Funtime. Deze middag kunnen kinderen tussen 8 en 14 jaar wat leuks doen met leeftijdsgenootjes.

Kijk voor meer informatie over de Week van de opvoeding en de activiteiten op https://cjg.olst-wijhe.nl.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.