wedstrijden pec zwolle en go ahead eagles gaan door

Go Ahead Eagles staat vrijdagavond tegenover Jong-AZ. De Deventenaren zijn bezig met een fantastische reeks. De eerste vier wedstrijden van het seizoen werden gewonnen. Daarmee staat de ploeg van Stegeman op de eerste plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Jong-AZ staat met een punt uit vier wedstrijden op de zeventiende plaats. De wedstrijd in Alkmaar begint om 20.00. 

PEC Zwolle hervat a.s. zondag de competitie. De ploeg van John van ’t Schip begon moeizaam aan het seizoen. De laatste wedstrijd tegen FC Groningen leverde de eerste driepunter op. Vorig week oefenden de Zwollenaren tegen SC Heerenveen. Die wedstrijd eindigde ook in een overwinning (1-0). Vitesse staat op de achtste plaats. De ploeg uit Arnhem won van FC Groningen, speelde gelijk tegen Heerenveen en AZ en ging kansloos onderuit tegen Ajax. De wedstrijd wordt op zondag om 16.45 afgewerkt in het MAC³PARK stadion. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.