Home / archiefcentraal / wandeling voor 65 plussers op sallandse heuvelrug

Staatsbosbeheer presenteert op donderdag 13 september een 65-plus wandeling op de Sallandse Heuvelrug. De start is om 13.30 uur bij het BuitenCentrum in Nijverdal. Van daaruit gaan de deelnemers met de auto naar het uitzichtpunt Noetselerberg. Daar start de wandeling. Een vergunning om hier te parkeren, wordt verzorgd.

wandeling voor 65 plussers op sallandse heuvelrug

De gids vertelt onderweg over het uitgestrekte gebied, de cultuurhistorie en over de planten en dieren van het gebied. De deelnemers krijgen een uitgebreid zicht over de weidse heidevelden en bosranden en natuurlijk is er gelegenheid om foto’s te maken en vragen te stellen. Onderweg is er een pauze, waarbij de deelnemers koffie of thee met iets lekkers krijgen aangeboden. Dit is bij de prijs inbegrepen. De wandeling duurt anderhalf tot twee uur. De deelnamekosten bedragen 7,50 euro.

Aanmelding via de website van Staatsbosbeheer.

Lees ook

‘Na de teleurstelling begint het nu weer te kriebelen’

Luttenbergsfeest in afgeslankte vorm: drie terrassen geopend en een klein omlijstend programma LUTTENBERG – Ruud …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.