vredesdienst in lemele

De Olde Lucashoeve is een camping onderaan de Lemelerberg, net buiten Lemele. De bezoekers worden welkom geheten door muziekvereniging KNA Lemele. Gevraagd wordt om zelf een stoel mee te nemen (een kleedje kan ook). Voor oudere bezoekers is er een vijftigtal stoelen beschikbaar.

Voorgangers zijn pastoraal werkster Marga klein Overmeen en de voorbereidingsgroep. Er wordt een collecte gehouden voor de organisatie Sara Sebrenica die zich sinds 1999 inzet om de verschillende etnische groepen aldaar bij elkaar te brengen. Mede hierdoor kunnen vrede en veiligheid het winnen van spanningen en conflicten. Na afloop van de viering is er koffie/thee en voor de kinderen ranja. De vredesdienst begint om 10.30 uur. De Olde Lucashoeve is te vinden aan de Kerkweg 30 in Lemele. Bij slecht weer wordt de viering verplaatst naar de Ichthuskerk in Lemele.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.