Home / archiefcentraal / voorleessessies bij korten tijdens olsterjaarmarkt

Kinderboekenschrijfster Susanne van der Wouden verzorgt tijdens de Olsterjaarmarkt op zaterdag 15 september elk heel uur een interactieve voorleessessie bij boekhandel Korten. Susanne leest voor uit haar prentenboek 'Boom en Kraai' (voor kinderen van de basisschool).

voorleessessies bij korten tijdens olsterjaarmarkt

Het verhaal in het boek gaat over Boom die zich eenzaam, buitengesloten en gepest voelt. Door de bijzondere vriendschap met Kraai vindt Boom de kracht om het allerbeste uit zichzelf te halen. Om de fantasie van de kinderen te vergroten, zal Susanne haar 65 cm grote handpop Kraai ook mee laten doen. Tijdens het voorlezen zal Susanne de In-je-kracht-oefening met de kinderen doen. Deze oefening sluit naadloos aan op het verhaal. Het prentenboek ‘Boom en Kraai’ is ook te koop tijdens de Olsterjaarmarkt. Bijzonder is dat het prentenboek tevens verkrijgbaar is met pluche Kraai (25 cm). Susanne is de gehele dag bij de kraam aanwezig en tussen de voorleesactiviteiten door is er tijd om boeken te laten signeren.

Lees ook

‘Nog meer onzekerheid voor agrarische ondernemers’

ZWOLLE – “Nog meer onzekerheid voor agrarische ondernemers en hun gezinnen”. Dat zegt Gert Harm …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.