vital centre viert 30 jarig bestaan

In 1990 breidden de twee hun eerste locatie al uit met een verdieping voor groepslessen, bovendien startten toen de eerste aerobicslessen. In 1994 verhuisde Sportcentre Raalte naar de Hammerweg, waar het stel nog meer ruimte kreeg. In 1996 sloten Edwin en Jacqueline zich aan bij Fit Care Nederland, een keten van fitnessondernemers in Oost- en Noord-Nederland. In 1997 bouwden ze aan de Hammerweg een zaal erbij. Vervolgens startten ze als een van de eersten in Nederland met spinninglessen.

In 2002 volgde een grote stap: Edwin en Jacqueline openden een tweede vestiging in Heino: Fit Care Center Heino. In 2006 maakten ze zich los van Fit Care Nederland (dat was overgenomen door Health City) en gingen ze zelfstandig verder onder de naam Vital Centre Raalte en Heino. In 2007 startten ze met een grote verbouwing aan de Hammerweg, waar op 11 september 2009 een geheel nieuw sport en wellness centre werd geopend.

Eigen kracht
“In de afgelopen dertig jaar is er heel wat beweging geweest op de fitness- en wellnessmarkt”, vertellen Edwin en Jacqueline. “Wij zijn altijd uitgegaan van onze eigen kracht om onze visie van goed naar geweldig steeds weer opnieuw waar te maken. Wie willen we zijn en wat stralen we uit? Waar geloven wij in en waar staan we voor? Wat verbindt ons team met de gasten? Wij zijn blij dat we voor vele bezoekers een vaste waarde zijn. Wij willen daarom ook iedereen bedanken die de afgelopen 30 jaar ons trouw is geweest en het mogelijk heeft gemaakt dat wij een Vital Centre hebben zoals deze nu staat in Raalte en Heino. Zonder ons fantastische Vital Team en alle trouwe bezoekers was dit alles niet mogelijk geweest.”

Ter ere van het jubileum opent Vital Centre van maandag 24 tot en met vrijdag 28 september de deuren voor alle belangstellenden. Van 9.00 tot 12.00 uur en van 19.00 tot 22.00 uur is iedereen welkom om een kijkje te nemen in de locaties in Raalte en Heino. De bezoekers krijgen informatie over de trainingsmogelijkheden, leefstijlprogramma’s, voorzieningen en abonnementen. Vital Centre Raalte is te vinden aan de Hammerweg 8b; Vital Centre Heino aan de L.J. Costerstraat 23. Zie verder staging2.vitalcentre.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.