Home / archiefcentraal / verrassende expositie in kulturhus de mozaiek

In de vitrinekasten van het Kulturhus in Lemelerveld is momenteel een verrassende expositie te zien van vier verschillende kunstenaars. Deze kunstenaars zijn onderdeel van kunstenaarscollectief Waag10 uit Raalte. De werken zijn dagelijks (tijdens werkdagen) tot 8 oktober te bezichtigen tussen 8.30 en 17.00 uur.

verrassende expositie in kulturhus de mozaiek

Bezoekers zien onder andere werken van Ton van Sprang, een autodidact beeldhouwer die vooral gebruik maakt van natuurlijke materialen zoals hout en steen. Daarnaast exposeren twee schilders, Ad van der Stadt met zeer realistische stillevens en Hanneke Luttikhuis met prachtige landschappen en luchten. Ook zijn er leuke kaarsenpotjes te zien, die met speciale garen zijn voorzien van een nieuw jasje.

Aan de wanden hangt een indrukwekkende verzameling foto’s en krantenknipsels over de oude bruggen van Lemelerveld. Ter afsluiting van het DNA-project 165 jaar Overijssels kanaal is deze samengesteld door de werkgroep van de Historische kring Lemelerveld. Tijdens de herfstfair van het Kulturhus op vrijdag 5 oktober zijn de mensen van de Historische kring tussen 16.00 en 20.00 uur aanwezig om eventueel tekst en uitleg te geven.

Lees ook

Gemeentesecretaris Karin Cornelissen weg bij Raalte

RAALTE – Gemeentesecretaris Karin Cornelissen gaat de gemeente Raalte in het eerste kwartaal van dit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.