twentse humor bij start nieuw toneelseizoen in holstohus

Lachen is gezond zegt het spreekwoord en die wijsheid brengt Twente Plat al jarenlang in praktijk. Met keigoede conferences en prachtige liedjes verkreeg het gezelschap naam en faam op de Oost-Nederlandse podia. Met een avondvullend programma houdt de groep de bezoekers op het puntje van de stoel. Want de Twentse humor staat niet voor niets bekend als de leukste streekhumor van ons land.

De avondvullende voorstellingen van Twente Plat hebben daarbij ook nog eens een grote grapdichtheid. Dat betekent heerlijk lachen, de hele avond lang. En of het nou Mans Oet Twente is die verhaalt over zijn avonturen in Den Haag of dat het nou Aaltje en Trijntje zijn die weer de nodige problemen met hun kerels hebben: de Twentse humor zorgt altijd weer voor nieuwe lachsalvo`s.

Ook op muzikaal gebied staan de twee mannen en twee vrouwen van Twente Plat hun mannetje. Ze beheersen alle vier diverse instrumenten tot in de perfectie. De heerlijke liedjes in het programma worden dan ook allemaal live begeleid. Daarom staat een ding zeker vast: wie zin heeft in een oergezellig en onvergetelijk avondje uit is bij Twente Plat aan het goede adres.

Kaarten voor de voorstelling van Twente Plat in Olst zijn in de voorverkoop voor 12,50 euro te verkrijgen via 074-3841718. De voorstelling begint om 20.00 uur. Kijk voor meer informatie op: staging2.twenteplat.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.