trouwen tijdens mountainbikemania

“Het ziet er naar uit dat in september al het maximaal aantal deelnemers gehaald gaat worden. Er kunnen maximaal 1.500 mountainbikers deelnemen”, geeft voorzitter Fons Arkes aan. Nieuw dit jaar is dat de organisatie de mogelijkheid biedt om gedurende de tocht te trouwen. Voor het echie inderdaad!

De eerste editie van MountainbikeMania werd door de NTFU direct met drie sterren beoordeeld. Hiermee is de toertocht nu al een klassieker. Fons: “Deze kwaliteit hebben we in het tweede en derde jaar vastgehouden. De editie van vorig jaar was een zware, dit was mede te danken aan de vele regen die de dagen ervoor was gevallen. Dit jaar komen we wederom met nieuwe routes, te gekke fratsen, uitdagingen en gekkigheid.”
De tocht wordt ‘s avonds gereden, dus in het donker. De deelnemers verzamelen zich vanaf 18.00 uur op het startterrein om opgewarmd te worden door een DJ. Om het deelnemersveld goed te spreiden, starten de deelnemers tussen 19.00 en 20.00 uur.

De Tourbuffels hebben drie verschillende routes van ongeveer 15 kilometer uitgezet in en rond het dorp Hellendoorn. De routes starten en eindigen allemaal op de Schapenmarkt. Natuurlijk kunnen de deelnemers ook meerdere routes fietsen. Onderweg zijn er verschillende obstakels, zoals een pontonbrug over de Regge, marmottenbak en cafés zoals de Tonne, de Barbier en de GauweGeit waar doorheen gefietst wordt.

Nieuw dit jaar is dat je kunt trouwen voor een ambtenaar van de Burgerlijke Stand ergens op de route van MountainbikeMania. Wil jij je vriend of vriendin dit jaar verrassen in bijzijn van al jullie (mountainbike)vrienden geef je dan op waarom jullie tijdens deze tocht willen trouwen. Dit kan via info@tourbuffels.nl. Uit de aanmeldingen zullen de Tourbuffels een keuze maken.

Iedere deelnemer en bezoeker is na afloop van harte welkom in de Lantaarn voor de afterparty. De entree is gratis. In het centrum is tevens een bewaakte fietsenstalling voor de deelnemers en een garderobe.

Voor meer info zie staging2.mountainbikemania.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.