thomas wint stoppelhaene actie van kroesewevers

Naast de prijzen die zijn toegekend door de jury en het publiek van de optocht, had KroeseWevers dit jaar opnieuw een extra prijs uitgeloofd voor deelnemers aan de kinderoptocht. Door te raden hoeveel maïskorrels er in onze weckpot zaten, konden zij kans maken op een leuke prijs! Afgelopen vrijdag ontving winnaar Thomas van Kooten de prijs uit handen van Dorien Kleiboer. Thomas dacht dat er 7.000 maïskorrels in de weckpot zaten en zat hiermee slechts 238 korrels naast het daadwerkelijke aantal van 7.238.

Alle gemaakte foto’s zijn terug te vinden op de Facebookpagina van KroeseWevers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.