Home / archiefcentraal / thomas wint stoppelhaene actie van kroesewevers

Net als eerdere jaren was KroeseWevers dit jaar weer van de partij tijdens de Kinderoptocht van Stöppelhaene. Alle kinderen konden ook dit jaar met hun zelfgemaakte creaties op de foto voor het spandoek ‘Zo trots al een Haene!’ En wat waren alle deelnemers trots op hun prachtig versierde fietsen en skelters.

thomas wint stoppelhaene actie van kroesewevers

Naast de prijzen die zijn toegekend door de jury en het publiek van de optocht, had KroeseWevers dit jaar opnieuw een extra prijs uitgeloofd voor deelnemers aan de kinderoptocht. Door te raden hoeveel maïskorrels er in onze weckpot zaten, konden zij kans maken op een leuke prijs! Afgelopen vrijdag ontving winnaar Thomas van Kooten de prijs uit handen van Dorien Kleiboer. Thomas dacht dat er 7.000 maïskorrels in de weckpot zaten en zat hiermee slechts 238 korrels naast het daadwerkelijke aantal van 7.238.

Alle gemaakte foto’s zijn terug te vinden op de Facebookpagina van KroeseWevers.

Lees ook

Wereldwinkel Heino in actie voor coronahulp in Nepal

HEINO – Wereldwinkel Heino heeft besloten om 10 procent van de maandomzet van augustus rechtstreeks …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.