theaterstuk over dementie in afscheidshuis pleegste

Dit voorjaar mocht Marcel Haarman het certificaat ‘Samen dementievriendelijk’ in ontvangst nemen. Dit betekent dat hij getraind is in goed omgaan met dementie en hij zichzelf dementievriendelijk uitvaartverzorger mag noemen. Theatergroep ut Raakt bestaat uit Rie Horstman, Dinie Lugtenberg en Edith Slagman. Zij nemen de bezoekers mee in het indrukwekkende verhaal over Anna, de moeder van Rie, vanaf het moment dat de ziekte Alzheimer de regie gaat overnemen in het leven van Anna.

Dementie, een verschrikkelijke ziekte die genadeloos toeslaat en verdriet, pijn, onmacht en rouw met zich meebrengt, maar waarin ook fijne, intieme en kostbare momenten mogelijk zijn door heel dichtbij je dierbare te gaan staan.

De voorstelling begint om 20.00 uur. De deuren zijn geopend vanaf 19.30 uur. Aanmelden vóór 5 oktober bij Marja Haarman via e-mail: info@uitvaartverzorging-raalte.nl of mob: 06 5396 7740. Het Afscheidshuis Pleegste is te vinden aan de Oosterenkweg 1a in Raalte. De entree is gratis evenals een kopje koffie/thee. Een vrijwillige bijdrage is van harte welkom en komt geheel ten goede aan Stichting Alzheimer Nederland.

Zie verder staging2.uitvaartverzorging-raalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.