Home / archiefcentraal / tdt salland pakt direct de leiding

De Sallandse dammers hebben na de eerste wedstrijd voor de Nationale Competitie in de 2e klasse B meteen de leiding genomen. Gooi & Eemland 2 werd in Het Wapen van Wesepe met een ruime 15-5 nederlaag naar huis gestuurd.

tdt salland pakt direct de leiding

De Raaltenaren Johan Bulstra en Ab Steenbergen en de Apeldoorner Hans van Hal boekten snelle overwinningen. De Beemtenaar Fred van Amersfoort consolideerde hierna met een remise (7-1).

Deventenaar Dick Halma zorgde via een keurige schijvenverdeling op het bord voor de 9-1, waarna Colmschatenaar Jan Preuter voor het 10e punt zorgde. De Steenwijker John Folkers stelde de overwinning met een remise veilig, waarna de Olstenaar Rob Hendriks en de Onnanees Jan van Buiten voor 3 punten erbij zorgden. De Vroomshoper Hilco Braakman kon de winst net niet rond krijgen, zodat de einduitslag uitkwam op 15-5. Een allerzins verdiende overwinning van de Sallanders op de gasten.

Op zaterdag 29 september 2018 is er een uitwedstrijd in Westerhaar-Vriezenveensewijk. Verwacht wordt dat ook hier de beide punten worden gepakt.

Lees ook

Gratis cursus Kennismaken met Mindfulness

OLST/WIJHE – Impluz biedt vanaf maandag 31 januari de gratis cursus ‘kennismaken met Mindfulness’ aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.