Home / archiefcentraal / t sallands kaashuus sluit zijn deuren

Na ruim 30 jaar heeft Ronald Westenberg, de eigenaar van ’t Sallands Kaashuus in Raalte, besloten om op zaterdag 29 september zijn zaak te sluiten. Dankzij een vaste klantenkring draait de winkel nog prima, toch heeft hij de knoop doorgehakt om nu te stoppen.

t sallands kaashuus sluit zijn deuren

“Ik wil graag positief afsluiten, zelf het moment bepalen en niet het risico lopen dat ik over een aantal jaren moet stoppen omdat ik het lichamelijk niet meer aankan. Bij deze wil ik onze trouwe en enthousiaste klanten bedanken voor ruim 30 jaar vertrouwen in onze zaak.”

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.