Home / archiefcentraal / studiekring 50plus heino

Samen nieuwe onderwerpen verkennen en uitdiepen, kennis en meningen uitwisselen. Meedoen in een studiekring is voor veel senioren een uitstekende manier om actief en betrokken te blijven. In Heino start een studiekring voor 50-plussers. Op woensdag 3 oktober is er een informatiebijeenkomst.

studiekring 50plus heino

Een studiekring is een vaste groep van 10 tot 15 senioren, die regelmatig bij elkaar komen om actuele onderwerpen te bespreken en zich te verdiepen in interessante thema’s. Het gaat om leren, ideeën uitwisselen en mensen ontmoeten. Bovendien: deelnemen aan een studiekring houdt je hersenen fit!
Op woensdag 3 oktober start de Studiekring50Plus met een informatiebijeenkomst in het Dorpshuus in Heino. Aanmelden voor de informatiebijeenkomst is niet nodig. Wie alvast meer wil weten over studiekringen, kan terecht op de website van de Bibliotheek: www.bibliotheeksalland.nl/leren/studiekringen.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.