studiekring 50plus heino

Een studiekring is een vaste groep van 10 tot 15 senioren, die regelmatig bij elkaar komen om actuele onderwerpen te bespreken en zich te verdiepen in interessante thema’s. Het gaat om leren, ideeën uitwisselen en mensen ontmoeten. Bovendien: deelnemen aan een studiekring houdt je hersenen fit!
Op woensdag 3 oktober start de Studiekring50Plus met een informatiebijeenkomst in het Dorpshuus in Heino. Aanmelden voor de informatiebijeenkomst is niet nodig. Wie alvast meer wil weten over studiekringen, kan terecht op de website van de Bibliotheek: staging2.bibliotheeksalland.nl/leren/studiekringen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.