Home / archiefcentraal / strijd van salland 2018 met overhandiging eindbedrag afgesloten

Woensdagavond 26 september heeft Brasserie Zalen Bij Negen ruim 50 man en vrouw gastvrij ontvangen voor de afsluiting en cheque-uitreiking van Strijd van Salland 2018. Ruim € 56.400 is uit handen van de penningmeester van SvS overgedragen aan dr. Martin van de Bent en dr. Pim Fench, beiden verbonden aan het Erasmus MC. Ze gaven een uitgebreide toelichting op het werk en onderzoek waarvoor zij de opbrengst al goed hebben gebruikt en ook nog gaan gebruiken.

strijd van salland 2018 met overhandiging eindbedrag afgesloten

De toehoorders, waaronder deelnemers, sponsoren en vrijwilligers, gaven aan dat het moeilijke maar zeer interessante kost was. In het interactieve gedeelte na de pauze konden allen rechtstreeks vragen stellen aan dr. Van de Bent en dr. French. De resterende 1500 euro van de opbrengst wordt overgemaakt aan het UMC Utrecht waar eveneens onderzoek plaatsvindt. Dit initiatief vloeit voort uit de tijdens deze editie gehouden Braingames. Tot slot kregen alle aanwezige sponsoren, die vanaf ‘klavertje zilver’ hun bijdrage hadden geleverd aan de opbrengst, een certificaat voor ‘Sociaal Verantwoord Ondernemer 2018’ uitgereikt.

Inmiddels heeft het bestuur van SVS zoveel enthousiaste reacties, nieuwe vrijwilligers én sponsoring aangeboden gekregen dat de editie 2019 niet KAN uitblijven! Een datum is woensdag eveneens bekend gemaakt. Strijd van Salland wordt volgend jaar gehouden op zondag 23 juni 2019.

 

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.