strijd van salland 2018 met overhandiging eindbedrag afgesloten

De toehoorders, waaronder deelnemers, sponsoren en vrijwilligers, gaven aan dat het moeilijke maar zeer interessante kost was. In het interactieve gedeelte na de pauze konden allen rechtstreeks vragen stellen aan dr. Van de Bent en dr. French. De resterende 1500 euro van de opbrengst wordt overgemaakt aan het UMC Utrecht waar eveneens onderzoek plaatsvindt. Dit initiatief vloeit voort uit de tijdens deze editie gehouden Braingames. Tot slot kregen alle aanwezige sponsoren, die vanaf ‘klavertje zilver’ hun bijdrage hadden geleverd aan de opbrengst, een certificaat voor ‘Sociaal Verantwoord Ondernemer 2018’ uitgereikt.

Inmiddels heeft het bestuur van SVS zoveel enthousiaste reacties, nieuwe vrijwilligers én sponsoring aangeboden gekregen dat de editie 2019 niet KAN uitblijven! Een datum is woensdag eveneens bekend gemaakt. Strijd van Salland wordt volgend jaar gehouden op zondag 23 juni 2019.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.