Home / archiefcentraal / stralen op de catwalk in raalte

Tientallen gelegenheidsmodellen zwierden afgelopen zaterdag over de catwalk in het centrum van Raalte. Daar vonden de jaarlijkse najaarsmodeshows van Raalte Mode Promotie plaats. Maar liefst 26 winkels werkten hieraan mee.

stralen op de catwalk in raalte

Foto: Annet van Raalten

Voor het ene model was het een vinkje op de bucket-list, voor de ander een ‘ach-vooruit-dan-maartje’. Hoe dan ook bestond het publiek niet alleen maar uit modeliefhebbers. Ook familieleden, vrienden en kennissen van de modellen kwamen een kijkje nemen. De najaarsmode laat dit jaar veel invloeden van vroeger zien, maar dan wel met nieuwe kleuren, zoals groen- en roodtinten en okergeel gecombineerd met zwart, grijs en blauw. Daarnaast zijn de ruiten terug en zijn er veel dierenprints, zachte tweedstoffen en gebreide truien. 

Lees ook

Wereldwinkel Heino in actie voor coronahulp in Nepal

HEINO – Wereldwinkel Heino heeft besloten om 10 procent van de maandomzet van augustus rechtstreeks …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.