Home / archiefcentraal / spektakel met de hellendoorn rally bij rtv oost

Met meer dan 100 auto’s aan de start, staat de Eurol Hellendoorn Rally garant voor spectaculaire autosport. Vrijdag 14 en zaterdag 15 september is de Nederlandse rallytop aanwezig en RTV Oost doet het hele weekend verslag op radio, televisie en online.

spektakel met de hellendoorn rally bij rtv oost

Foto: Hellendoorn Rally | Fotograaf: Robin Podde

In Expeditie Oost bezoekt Bert Eeftink deelnemers aan de Peugeot 206-Cup. Verslaggever Fieke van den Esschert staat vrijdag in Hellendoorn en doet live verslag van de gebeurtenissen vlak voor de start van de eerste proeven in ‘Overijssel Vandaag’.

Het hele weekend zorgt verslaggever Bert Jansen dat je niets mist van de rallyproeven op Radio Oost, rtvoost.nl, de RTV Oost-app en de sociale media. Zondagavond 16 september zie je vanaf 20.20 uur in De Oosttribune op TV Oost een uitgebreide samenvatting van de Hellendoorn Rally.

Lees ook

Fietstocht door Duursche Waarden

DEN NUL – Staatsbosbeheer presenteert op zondag 8 augustus een fietstocht door de Duursche Waarden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.