spektakel met de hellendoorn rally bij rtv oost

Foto: Hellendoorn Rally | Fotograaf: Robin Podde

In Expeditie Oost bezoekt Bert Eeftink deelnemers aan de Peugeot 206-Cup. Verslaggever Fieke van den Esschert staat vrijdag in Hellendoorn en doet live verslag van de gebeurtenissen vlak voor de start van de eerste proeven in ‘Overijssel Vandaag’.

Het hele weekend zorgt verslaggever Bert Jansen dat je niets mist van de rallyproeven op Radio Oost, rtvoost.nl, de RTV Oost-app en de sociale media. Zondagavond 16 september zie je vanaf 20.20 uur in De Oosttribune op TV Oost een uitgebreide samenvatting van de Hellendoorn Rally.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.