speksteencursus bij gaav wijhe

De speksteen wordt met diverse raspen bewerkt, glad gemaakt met schuurpapier, olie en was tot een uniek pronkstukje. Ieder werkt geheel in eigen tempo aan een grotere of kleinere steen naar keus. Extra verassend zijn de onverwachte kleuren en kleurcombinaties, die in de eindfase te voorschijn komen. Iedereen kan instappen: er is geen ervaring nodig. De lessen zijn gepland op de donderdagavonden 20 en 27 september, 4 en 11 oktober, 1, 8, 15, 22 en 29 november en 6, 13 en 20 december (telkens van 19.30 tot 22.00 uur. De deelnamekosten voor twaalf sessies bedragen 170 euro; voor zeven sessies 120 euro. Die bedragen zijn inclusief steen (mits een exemplaar minder dan 10 kilo weegt) en gebruik van gereedschap. Inschrijving of verdere informatie is mogelijk bij Frederik van den Berg, e-mailadres: fredo@telfort.nl of bel: 0570-564571. De cursus gaat alleen door bij voldoende deelname.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.