Home / archiefcentraal / snuffelmarkt op boerenerf bij de veldhoekers

Buurtvereniging de Veldhoekers presenteert op zaterdag 15 september de tiende editie van haar jaarlijkse snuffelmarkt. Locatie is wederom het boerenerf van de familie Blankvoort aan de Oude Dalfserweg 7 in Heino.

snuffelmarkt op boerenerf bij de veldhoekers

Circa dertig standhouders bieden een zeer gevarieerde mix van producten aan: mooie tweedehands spullen en brocante, lifestyle, sieraden, cadeauartikelen, huis- en tuindecoraties en bloemen. Daarnaast zijn er diverse proeverijen van huisgemaakte streekproducten en demonstraties van ambachten en hobby’s. Voor de kinderen zijn er ezeltjes om mee te wandelen en is er een knuffelhoekje met kleinvee ingericht.

Verder staat er een kraam met nog goede spullen, die weg mogen voor een vrijwillige bijdrage. De totale opbrengst daarvan zal worden gedoneerd aan het Hospice in Zwolle. Voor de inwendige mens is er koffie en thee met eigengemaakte taart en pannenkoeken met limonade. De markt duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Iedereen is welkom. De entree is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.