Home / archiefcentraal / seniorenbezoekers wijz welzijn vrijwilligers van de maand

Vrijwilligerspunt Raalte heeft de zeven seniorenbezoekers van WijZ Welzijn uitgeroepen tot Vrijwilligers van de maand september. 70-plussers in de gemeente Raalte kunnen gebruik maken van de diensten van de seniorenbezoekers.

seniorenbezoekers wijz welzijn vrijwilligers van de maand

 Ze bezoeken mensen thuis om samen te kijken hoe het welbevinden is en helpen de senioren op weg als ze ergens ondersteuning bij kunnen gebruiken. Silke Schuurman, coördinator seniorenbezoeken van WijZ, zegt heel blij te zijn met de seniorenbezoekers, omdat er heel mooie dingen voortkomen uit hun werk. Zo hebben ze ertoe bijgedragen dat iemand die veel thuis was, nu met een scootmobiel de deur uitgaat. Vaak ook wordt door de seniorenbezoekers de drempel naar ondersteuning verlaagd. “We zijn écht een team en helpen elkaar waar dat kan”, aldus één van de vrijwilligers. Dit najaar worden de seniorenbezoeken gestart in Raalte. Als blijk van waardering voor dit mooie werk, overhandigde de Vrijwilligersmakelaar de groep een oorkonde en een geluksvogeltje van Magies Glas. Een appeltaart van de Parabool werd aangesneden voor bij de koffie.

Lees ook

Drie Raaltenaren vast na tonen nepwapen bij de Leeren Lampe

RAALTE – Bij de Leeren Lampe in Raalte zijn in de nacht van zondag op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.