seniorenbezoekers wijz welzijn vrijwilligers van de maand

 Ze bezoeken mensen thuis om samen te kijken hoe het welbevinden is en helpen de senioren op weg als ze ergens ondersteuning bij kunnen gebruiken. Silke Schuurman, coördinator seniorenbezoeken van WijZ, zegt heel blij te zijn met de seniorenbezoekers, omdat er heel mooie dingen voortkomen uit hun werk. Zo hebben ze ertoe bijgedragen dat iemand die veel thuis was, nu met een scootmobiel de deur uitgaat. Vaak ook wordt door de seniorenbezoekers de drempel naar ondersteuning verlaagd. “We zijn écht een team en helpen elkaar waar dat kan”, aldus één van de vrijwilligers. Dit najaar worden de seniorenbezoeken gestart in Raalte. Als blijk van waardering voor dit mooie werk, overhandigde de Vrijwilligersmakelaar de groep een oorkonde en een geluksvogeltje van Magies Glas. Een appeltaart van de Parabool werd aangesneden voor bij de koffie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.