Home / archiefcentraal / seizoen zang en oratoriumvereniging raalte van start

Zang en Oratorium vereniging Raalte begint vandaah aan het nieuwe seizoen. De wekelijkse repetities onder leiding van dirigent Sander van den Houten worden gehouden in het parochiecentrum aan de Kerkstraat 13 en beginnen telkens om 20.00 uur. De repetities zijn voor een groot deel gericht op de uitvoering van de Johannes Passion van Johann Sebastiaan Bach in april 2019, maar ook andere gevarieerde stukken worden ingestudeerd.

seizoen zang en oratoriumvereniging raalte van start

Zang en Oratoriumvereniging Raalte neemt ook deel aan de Muziekestafette in Heino. Gastzangers in alle stemsoorten zijn van harte welkom om geheel vrijblijvend aan een of meerdere repetities deel te nemen. Zie verder www.zov-raalte.nl.

Lees ook

Sintkoopzondag in centrum Raalte

RAALTE – Het ROV presenteert op 24 november weer een koopzondag in het centrum van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.