seizoen t nut van start met frans filmdiner

De bezoekers krijgen de Franse film ‘C’est la Vie’ te zien. Deze filmkomedie van de regisseurs van ‘Intouchables’ handelt over een cateringbedrijfje dat het beste probeert te maken van een chique Franse bruiloft. Dat valt nog niet mee, want alles loopt mis. En nee, dat levert geen flauwe klucht op, maar juist een slimme en subtiele feel good-komedie. Aanschuiven kost 30 euro (leden van ’t Nut 25 euro). Reserveren is mogelijk via penningmeester.hetnut@gmail.com. Vooraf betalen op: NL27RABO0139205918 onder vermelding van: Filmdiner 2018, naam en adres en aantal. Daarna ontvangt men een bevestiging, tevens het entreebewijs. De deuren zijn geopend vanaf 18.30 uur; het programma begint om 19.00 uur.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.