Home / archiefcentraal / seizoen t nut van start met frans filmdiner

Filmhuis Olst verzorgt op vrijdag 14 september een filmdiner in Franse sferen in het Holstohus. Deze feestelijke avond vormt meteen de kick-off van het cultureel seizoen van ‘t Nut. Het menu wordt uiteraard weer samengesteld door Harry Harmsen van De Brasserie.

seizoen t nut van start met frans filmdiner

De bezoekers krijgen de Franse film ‘C’est la Vie’ te zien. Deze filmkomedie van de regisseurs van ‘Intouchables’ handelt over een cateringbedrijfje dat het beste probeert te maken van een chique Franse bruiloft. Dat valt nog niet mee, want alles loopt mis. En nee, dat levert geen flauwe klucht op, maar juist een slimme en subtiele feel good-komedie. Aanschuiven kost 30 euro (leden van ’t Nut 25 euro). Reserveren is mogelijk via penningmeester.hetnut@gmail.com. Vooraf betalen op: NL27RABO0139205918 onder vermelding van: Filmdiner 2018, naam en adres en aantal. Daarna ontvangt men een bevestiging, tevens het entreebewijs. De deuren zijn geopend vanaf 18.30 uur; het programma begint om 19.00 uur.

 

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.