Home / archiefcentraal / schoolkinderen luttenberg en haarle werken in reuzen pop up atelier

Leerlingen van basisscholen Esmoreit uit Luttenberg en Op Weg uit Haarle volgen deze week workshops in een Reuzen Pop-up Atelier. Deze is afgelopen zondag geopend tijdens de Kunstroute. Het atelier bevindt zich bij Buurtboerderij Het Oosterbroek in Luttenberg.

schoolkinderen luttenberg en haarle werken in reuzen pop up atelier

Speciale aandacht gaat uit naar de reus die dit jaar in Luttenberg is neergestreken. De workshops worden verzorgd door kunstenares Gonnie Tijs. Ook het publiek kan overdag aankloppen om creatief aan de slag te gaan en een ‘reuzenpad’ te bewandelen waarbij onder andere gigantische voetafdrukken van de reus te ontdekken zijn. Het atelier blijft nog tot en met dinsdag 2 oktober dagelijks geopend.

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.