schaaklessen voor raalter jeugd

In acht lessen leren de schakers de eerste stappen die nodig zijn om echte schaakwedstrijden te kunnen spelen. Het gaat hierbij om de loop van de stukken, de betekenis van “schaak”en “mat” en enige aanvangsstrategieën. De lessen bestaan steeds uit een klein stukje instructie gevolgd door het oefenen daarvan met de schaakstukken op de borden; vooral veel praktijk.

Na deze acht lessen kunnen de jonge schakers er voor kiezen om tot het einde van het jaar in groepsverband te blijven oefenen. Plaats van handeling is basisschool Oostenwind in Raalte, steeds op maandag van 15.00 uur tot 16.00 uur. Aanmelden kan via j.mocking1948@gmail.com Hier kan ook aanvullende informatie verkregen worden.
Wie al schaken kan en na de cursus aan wil sluiten bij het genoemde schaak-vervolg op maandag, kan zich ook nu reeds aanmelden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.