Home / archiefcentraal / sc overwetering organiseert tweede editie salland cup

Na het grote succes van 2017 organiseert SC Overwetering op dinsdag 23 oktober, in de herfstvakantie, de tweede editie van de Salland Cup op het sportpark in Olst. Een internationaal elitetoernooi voor spelers in de leeftijd onder 13 jaar. Het toernooi groeit dit jaar van tien naar twaalf deelnemende teams, waarvan vijf van over de landgrenzen komen.

sc overwetering organiseert tweede editie salland cup

Er is een zeer aansprekend deelnemersveld. De Nederlandse teams komen allemaal uit op het hoogste niveau in hun leeftijdsklasse. Aansprekende deelnemers uit de directe omgeving zijn Go Ahead Eagles en Vitesse. Nieuw dit jaar zijn PEC Zwolle, kersverse eredivisionist FC Emmen en NEC/TOP Oss.

Uit België komt KV Mechelen en uit Duitsland traditionsverrein Rot Weiss Essen. De twee topteams uit Denemarken waren ook vorig jaar te gast en waren toen zo enthousiast dat ze ook dit jaar graag weer terugkomen: landskampioen FC MidtJylland en Odense BK. Uit Tsjechië komt bekerwinnaar Slavia Praag. Natuurlijk gaat ook een team van SC Overwetering weer meedoen. Een prachtige kans voor deze jonge talenten om zich een keer met de echte top te meten. Tot slot is titelverdediger de Prestige Footbal Academie natuurlijk ook van de partij.

SC Overwetering is er erg trots op een dergelijk fraai internationaal deelnemersveld te kunnen presenteren. De organisatie is een behoorlijke klus, maar met de ervaring van vorig jaar op zak gaat dat zeker lukken. Er is een team van enthousiaste vrijwilligers dat het organisatorische hart vormen. De buitenlandse deelnemers zullen worden onder gebracht bij gastgezinnen. Al met al zijn ruim zestig vrijwilligers in de weer om het toernooi in goede banen te leiden op 23 oktober. Meer info op www.sallandcup.nl.

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.