sc overwetering organiseert tweede editie salland cup

Er is een zeer aansprekend deelnemersveld. De Nederlandse teams komen allemaal uit op het hoogste niveau in hun leeftijdsklasse. Aansprekende deelnemers uit de directe omgeving zijn Go Ahead Eagles en Vitesse. Nieuw dit jaar zijn PEC Zwolle, kersverse eredivisionist FC Emmen en NEC/TOP Oss.

Uit België komt KV Mechelen en uit Duitsland traditionsverrein Rot Weiss Essen. De twee topteams uit Denemarken waren ook vorig jaar te gast en waren toen zo enthousiast dat ze ook dit jaar graag weer terugkomen: landskampioen FC MidtJylland en Odense BK. Uit Tsjechië komt bekerwinnaar Slavia Praag. Natuurlijk gaat ook een team van SC Overwetering weer meedoen. Een prachtige kans voor deze jonge talenten om zich een keer met de echte top te meten. Tot slot is titelverdediger de Prestige Footbal Academie natuurlijk ook van de partij.

SC Overwetering is er erg trots op een dergelijk fraai internationaal deelnemersveld te kunnen presenteren. De organisatie is een behoorlijke klus, maar met de ervaring van vorig jaar op zak gaat dat zeker lukken. Er is een team van enthousiaste vrijwilligers dat het organisatorische hart vormen. De buitenlandse deelnemers zullen worden onder gebracht bij gastgezinnen. Al met al zijn ruim zestig vrijwilligers in de weer om het toernooi in goede banen te leiden op 23 oktober. Meer info op staging2.sallandcup.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.