Home / archiefcentraal / samen actief dag in sportcentrum tijenraan

Op vrijdag 5 oktober wordt de tweede Samen Actief Dag in sportcentrum Tijenraan georganiseerd. Na een goed bezochte eerste editie vorig jaar, kan iedereen opnieuw kennis maken met een gevarieerd sport-, cultuur- en gezondheidsaanbod uit de gemeente.

samen actief dag in sportcentrum tijenraan

Tijdens de Samen Actief Dag kunnen de bezoekers tussen 15.00 en17.00 en 19.00 en 21.00 uur de gezondheidsmarkt bezoeken, waar zo’n 25 Raalter sport-, cultuur- en gezondheidsorganisaties zich presenteren. Daarnaast kan er actief deelgenomen worden aan verschillende workshops, waaronder bootcamp, badminton, dans, yoga, creatief schrijven, abstract tekenen en bridge. Ook is er een mogelijkheid om een lezing van een diëtist bij te wonen, verschillende demonstratietrainingen te bezoeken van verenigingen die wekelijks sporten in Tijenraan of een rondleiding te krijgen door het nieuwe sportcentrum.

De Samen Actief Dag wordt georganiseerd door WijZ Welzijn Raalte en Sportbedrijf Raalte, met als doel iedereen kennis te laten maken met een breed activiteitenaanbod in de gemeente Raalte. Daarnaast heeft Samen Actief Raalte ook als doel om de lokale doorverwijzingsstructuur tussen zorg, sport en bewegen (ketenaanpak) te versterken.

Meer informatie over de deelnemende organisaties en het programma is te vinden op www.samenactiefraalte.nl.

Lees ook

Terrastour van Kachel FM met eigen bus

Organisatoren met live-act langs bij acht horecagelegenheden in Vechtdal en Salland HOONHORST – Iets met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.