samen actief dag in sportcentrum tijenraan

Tijdens de Samen Actief Dag kunnen de bezoekers tussen 15.00 en17.00 en 19.00 en 21.00 uur de gezondheidsmarkt bezoeken, waar zo’n 25 Raalter sport-, cultuur- en gezondheidsorganisaties zich presenteren. Daarnaast kan er actief deelgenomen worden aan verschillende workshops, waaronder bootcamp, badminton, dans, yoga, creatief schrijven, abstract tekenen en bridge. Ook is er een mogelijkheid om een lezing van een diëtist bij te wonen, verschillende demonstratietrainingen te bezoeken van verenigingen die wekelijks sporten in Tijenraan of een rondleiding te krijgen door het nieuwe sportcentrum.

De Samen Actief Dag wordt georganiseerd door WijZ Welzijn Raalte en Sportbedrijf Raalte, met als doel iedereen kennis te laten maken met een breed activiteitenaanbod in de gemeente Raalte. Daarnaast heeft Samen Actief Raalte ook als doel om de lokale doorverwijzingsstructuur tussen zorg, sport en bewegen (ketenaanpak) te versterken.

Meer informatie over de deelnemende organisaties en het programma is te vinden op staging2.samenactiefraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.