Home / archiefcentraal / sallandse boeren brunch voor hospice raalte

Het ROV houdt op zondagmiddag 30 september de eerste editie van de Sallandse Boeren Brunch. Op de Varkensmarkt/Marktstraat (tegenover De Zwaan) komen grote tafels te staan, waar iedereen voor 5 euro bij kan aanschuiven voor een Sallandse brunch met een ruim assortiment belegde broodjes, zuivel en fruitdrankjes.

sallandse boeren brunch voor hospice raalte

De bedoeling is om het geheel te laten sponsoren door leveranciers uit de regio. De opbrengst is namelijk bestemd voor het Hospice Raalte. Het initiatief vloeit voort uit een eerdere openluchtlunch voor het goede doel bij Echte Bakker Jorink (foto). Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Schulten Lederwaren. Jorink, Hotel/Restaurant de Zwaan, Brasserie de Haenehof en Pannenkoekenrestaurant Laurel’s. De Sallandse Boeren Brunch duurt van 12.00 tot 13.00 uur.

Die dag zijn er nog tal van andere activiteiten in het centrum van Raalte: de koopzondag, het Cu & Cu Festival en het bierfestival. Daarnaast is er tussen 13.00 en 16.00 uur een kinderrommelmarkt op de Varkensmarkt. Kaartjes à 4 euro (voor een standplaats) zijn vanaf 16 september te koop bij Jorink. Dat bedrag is inclusief een ijsje bij Jorink en een kinderpannenkoek bij Laurel’s.

Lees ook

Ouders welkom bij scholen in Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem

REGIO – De geplande Open Scholendag in Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem op woensdag 26 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.