Home / archiefcentraal / sallanders organiseert biking diner

Soroptimistclub SallAnders verzorgt op zaterdag 15 september een culinaire fietstocht van ongeveer 25 kilometer door het Sallandse land. De deelnemers stoppen onderweg op diverse adressen, waar een voor- of hoofdgerecht wordt geserveerd. Op het eindpunt staat er een uitgebreid toetjesbuffet klaar.

sallanders organiseert biking diner

De opbrengst van dit ‘biking dinner’ is bestemd voor Fonds voor Ons, een project voor gezinnen in de gemeente Raalte die hulp hard nodig hebben. SallaAnders wil graag steun bieden aan het fonds, zodat kinderen in een gezin krijgen wat nodig is.

Het start- en eindpunt is aspergebedrijf De Weerd aan de Nieuwe Deventerweg 34 in Raalte. Opstappen kan tussen 13.30 en 14.30 uur. De eindtijd is om 20.30 uur. De deelnamekosten bedragen 29,50 euro, inclusief drankje bij voor- en hoofdgerecht en koffie/thee bij aanvang. Neem voor aanmelden contact op met Betty Hering via 0572-354230.

Lees ook

Crossloop op de Lemelerberg

LEMELE – Op zaterdag 31 oktober vindt De Rikkert Finishing Lemelerbergloop plaats. Deze wedstrijd bestaat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.