rolstoelwandeltocht tijdens ponyweek

Ouderen en/of mensen die op wat van manier dan ook, niet in staat zijn op eigen gelegenheid door het versierde dorp te wandelen, kunnen zich hiervoor opgeven. Voor een rolstoel kan worden gezorgd. Alle bewoners van de Stevenskamp, Stevenserf en de aanleunwoningen krijgen een opgaveformulier in de bus, dat ze bij de receptie in de daarvoor bestemde bus kunnen doen. De wandeling wordt afgesloten met een kopje koffie en een hapje en een drankje in de feesttent. Vertrek is om 14.00 uur in de Stevenskamp. Opgave (tot en met zondag 16 september) bij: Annie Marsman, tel. 381988, e-mail: henkmarsman@home.nl en Willy Alferink, tel. 381777, e-mail: bwalferink@home.nl.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.