Home / archiefcentraal / rolstoelwandeltocht tijdens ponyweek

De Zonnebloem presenteert op maandag 24 september weer een rolstoelwandeltocht in Heeten. Dit als onderdeel van het programma van de Ponyweek.

rolstoelwandeltocht tijdens ponyweek

Ouderen en/of mensen die op wat van manier dan ook, niet in staat zijn op eigen gelegenheid door het versierde dorp te wandelen, kunnen zich hiervoor opgeven. Voor een rolstoel kan worden gezorgd. Alle bewoners van de Stevenskamp, Stevenserf en de aanleunwoningen krijgen een opgaveformulier in de bus, dat ze bij de receptie in de daarvoor bestemde bus kunnen doen. De wandeling wordt afgesloten met een kopje koffie en een hapje en een drankje in de feesttent. Vertrek is om 14.00 uur in de Stevenskamp. Opgave (tot en met zondag 16 september) bij: Annie Marsman, tel. 381988, e-mail: henkmarsman@home.nl en Willy Alferink, tel. 381777, e-mail: bwalferink@home.nl.

 

Lees ook

‘Jackie en Oopjen’ en ‘Emma’ in Holstohus

OLST – Het Filmhuis Olst toont vrijdag 24 september na een lange corona-onderbreking weer twee …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.