Home / archiefcentraal / repair cafe bij goede buren

Vrijdagmiddag 28 september van 13.00 tot 15.30 uur is er weer een Repair Café bij Goede Buren in Olst. Een team van vrijwillige reparateurs staat klaar om samen de inbrengers kapotte apparaten, kledingstukken of andere spullen te herstellen.

repair cafe bij goede buren

Iedereen is van harte welkom. Koffie en thee staan klaar. Voor het uitvoeren van kleine naaiklusjes en voor het maken van stoffen zakken en tassen voor ‘Olst 2019 plastic (tassen) vrij’ is het Repair Café op zoek naar een naaimachine. Heeft u een naaimachine die u niet meer gebruikt? Neem dan contact op via e-mail rcolst@gmail.com of tel. 06-53 98 77 61. Langskomen tijdens een Repair Café (elke laatste vrijdag van de maand van 13.00 tot 15.30 uur bij Goede Buren) kan ook.

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.