Home / archiefcentraal / raalte in de smaak weer een succes

De vierde editie van Raalte in de Smaak was een succes. Vele foodies en fijnproevers wisten afgelopen weekend de weg te vinden naar de Herenhof in Raalte, waar meerdere Sallandse horecazaken hun keuken en sfeer presenteerden. 

raalte in de smaak weer een succes

De publieksprijs ging naar Taveerne Tivoli, die helemaal op de Amerikaanse toer was gegaan. Overigens waren het echt niet alleen maar foodies die het festival bezochten, ook gezelligheidspubliek kwam de sfeer (en een paar drankjes) proeven. Sommige gerechten waren zelfs uitverkocht. De deelnemende horecazaken toonden zich na afloop dan ook tevreden. De organisatie ook.

Lees ook

‘Dat het meteen al zo druk zou zijn, hadden wij ook niet verwacht’

Zussen Erna en Emily Poppe aan de Plas in Raalte van start met smaaksalon Peper …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.