Home / archiefcentraal / projectsubsidie voor cultuur in gemeente raalte staat open

Een nieuw creatief idee? Een cultureel project waar iedereen aan mee kan doen? Kunst voor kinderen? Samenwerking met een andere organisatie binnen een creatief project? Maak dan gebruik van de subsidieregeling voor Cultuur van de gemeente Raalte.

projectsubsidie voor cultuur in gemeente raalte staat open

De projectsubsidie Cultuur stimuleert een vernieuwend en samenhangend cultureel aanbod, laagdrempelige activiteiten voor een brede doelgroep, cultureel ondernemerschap en cultuur-educatieve projecten (voor met name kinderen). De regeling bestaat uit een 50 procent financiering met een maximum van 4.000 euro; de andere helft van de financiering dient via een ander kanaal verkregen te worden.

De aanvragen kunnen het gehele jaar door worden aangevraagd. Echter, de aanvragen voor de projectsubsidie cultuur die hoger zijn dan 1.251 euro worden drie keer per jaar beoordeeld; in maart, juni en oktober. Aanvragen voor de beoordeling van oktober dienen voor 1 oktober binnen te zijn. Ook in aanmerking komen? Vul dan het aanvraagformulier op raalte.nl/subsidies in. Hier vindt u ook de toetsingskaders waaraan de subsidieaanvraag moet voldoen. De aanvraag, met projectplan en –begroting, wordt vervolgens beoordeeld door de Culturele Adviesraad Raalte. Op basis van dit advies neemt de gemeente een besluit over het toekennen van de subsidie.

Voor meer informatie neem contact op met de cultuurmakelaar van de gemeente Raalte, Eléon de Haas, e-mail: raalte@cultuurmakelaar.com of mob. 06-23040169.

 

Lees ook

Sallandse carnavalsoptochten naar de zomer?

Ronald Nijboer, voorzitter van de Stöppelkaters, wil de kans zo groot mogelijk maken RAALTE – …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.