Home / archiefcentraal / poll zondagsrust

Het bestuur van de Nederlandse Vereniging tot bevordering van de Zondagsrust en de Zondagsheiliging wil dat gemeenten meer rekening houden met de zondagswet bij het verlenen van vergunningen voor activiteiten op zondag. De vereniging richtte zich afgelopen week tot het college van B&W en de gemeenteraad in Ommen.

poll zondagsrust

Wij vragen ons af wat onze lezers hiervan vinden. De stelling van deze week is dan ook:

[poll id=279]

Rookvrije sportclubs
Vorig week vroegen wij de lezers of alle sportclubs geheel rookvrij moeten worden. Ruim 70 procent van de stemmers was het eens met de stelling. Een kleine 30 procent is niet voor een geheel rookverbod bij sportclubs.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.