Home / archiefcentraal / ploegwedstrijd otmv in archem

De OTMV (oude trekker en motoren vereniging ) afdeling Overijssel houdt zaterdag 15 september de jaarlijkse ploegwedstrijd in Archem (Lemele). Een dertigtal ploegers, verdeeld in vier verschillende categorieën ploeg, strijdt om de titel ‘Beste oldtimer ploeger van Overijssel’.

ploegwedstrijd otmv in archem

Een deskundige jury zal de ploegers op tien verschillende punten beoordelen. Onder andere: de opening en de rechtheid van de voor en de geploegde sneden. De wedstrijd start om 10.00 uur aan de Draadweg 1 in Archem.

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.