Home / archiefcentraal / peren plukken bij bongerd olst

De bewoners van het Koekoekspad in Olst hebben sinds drie jaar gezamenlijk de Bongerd tussen de Diepenveense weg en het Koekoekspad geadopteerd. Regelmatig zijn ze er aan het maaien, snoeien en plukken. 

peren plukken bij bongerd olst

Nu zijn de Triomphe du Vienne, de Conferenceperen en de stoofperen rijp, te veel om zelf te plukken en om op te eten. Daarom is iedereen welkom om peren te komen plukken. Een kilo kost 1 euro; zes kilo 5 euro. Wel graag zelf een tas of krat meenemen.

De bongerd is hiervoor nog geopend op 12, 13 en 14 september (16.00-18.00 uur) en op 15 september (14.00-18.00 uur). Op de genoemde tijden is er iemand aanwezig. Voor afspraken op een ander moment, neem contact op met Jeannet van Bruggen (06-23409388).

Lees ook

Schuur aan Haarweg in Lemelerveld afgebrand

LEMELERVELD – Vanmiddag heeft een grote brand gewoed in een schuur aan de Haarweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.