Home / archiefcentraal / pec zwolle plant oefenduel met sc heerenveen

Vanwege de interlandperiode ligt de Eredivisie komend weekend stil. PEC Zwolle heeft daarom een oefenduel ingepland met sc Heerenveen. Het duel met de Friezen vindt plaats in het Abe Lenstra Stadion en begint komende donderdag om 12.00 uur.

pec zwolle plant oefenduel met sc heerenveen

Tijdens deze oefenwedstrijd kan PEC Zwolle logischerwijs niet beschikken over de opgeroepen internationals. Zo mag Denis Genreau zich melden bij de nationale ploeg van Australie, terwijl Sepp van den Berg is opgeroepen voor Oranje onder 19. Ook de Italiaanse aanwinsten Gianluca Scamacca en Alessandro Tripaldelli spelen jeugdinterlands. Thomas Lam sluit aan bij het Finse nationale elftal.

Daarnaast moet PEC Zwolle het voortaan doen zonder Dirk Marcellis. Hij maakte maandag bekend per direct te stoppen met profvoetbal. Het contract van Terrell Ondaan werd vorige week ontbonden, hij maakt ook geen onderdeel meer uit van de Zwolse selectie.

PEC Zwolle pakte afgelopen weekend de eerste punten van het seizoen door het uitduel met FC Groningen om te zetten in een 0-1 overwinning. SC Heerenveen staat na vier duels op vijf punten. PEC en Heerenveen troffen elkaar nog geen maand geleden in competitieverband. Het duel in Zwolle eindigde op de eerste speelronde in 2-3.

Lees ook

Wereldwinkel Heino in actie voor coronahulp in Nepal

HEINO – Wereldwinkel Heino heeft besloten om 10 procent van de maandomzet van augustus rechtstreeks …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.