Home / archiefcentraal / paddenstoelen spotten tijdens imminkhoeve wandelweekend

Tijdens het Imminkhoeve Wandelweekend in Lemele kunnen deelnemers genieten van de eerste paddenstoelen van het seizoen. Vanuit Lemele starten diverse wandelroutes, variërend in afstand van 5 tot 30 kilometer. De 5 kilometer wandeling is geschikt voor mindervaliden en rolstoelgebruikers. Deze route blijft in en om Lemele.

paddenstoelen spotten tijdens imminkhoeve wandelweekend

Het inschrijfgeld, inclusief kop soep en Imminkhoeve knuffel, bedraagt 6,50 euro voor volwassenen. Kinderen tot 12 jaar lopen gratis mee onder begeleiding van een betalende wandelaar. Leden van de wandelbond betalen 5,50 euro, rolstoelwandelaars 3,00 euro en hun begeleiders mogen gratis mee.

De opbrengst van deze wandeltocht wordt gebruikt om extra voorzieningen aan te schaffen voor mensen met een beperking. Op deze manier blijft het ook voor deze mensen betaalbaar om op de Imminkhoeve te genieten ​van een fijne vakantie. Kijk hier voor meer informatie.

Lees ook

Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.