Home / archiefcentraal / opening theateratelier toitoitoi

Na bijna anderhalf jaar verbouwen was zaterdag 22 september de officiële opening van Theateratelier ToiToiToi aan de Aaldert Geertsstraat 3 in Olst. Onder toeziend oog van vele bezoekers en muzikaal ondersteund door de Holstobloazers, opende loco burgemeester Marcel Blind met zijn assistent Mark het pand.

opening theateratelier toitoitoi

Theateratelier ToiToiToi verzorgt theaterworkshops en trainingen in eigen atelier of op locatie. Van een theater-kinderfeestje tot theaterworkshops voor volwassenen, maar ook een theatergroep voor kinderen en volwassenen met een hulpvraag en een theaterworkshop voor anderstaligen met als doel om de Nederlandse taal te leren. Kortom: Theater voor iedereen.

Daarnaast is de theatergroep DramaStrada in het atelier gehuisvest. Deze theatergroep verzorgt theateracts en voorstellingen zoals de gehaakte oma’s die tijdens de jaarmarkt rondliepen en de Dahlia’s die deelnamen aan de fietstheatertocht.

Het actuele aanbod van het Theateratelier is te vinden op www.theaterateliertoitoitoi.nl

Lees ook

Nieuwe fietsroute rond Sallandse Heuvelrug in teken van streekproducten

REGIO – De HORT, Hellendoornse Ondernemers in Recreatie en Toerisme, Toeristisch Bureau Hellendoorn en Salland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.