opening theateratelier toitoitoi

Theateratelier ToiToiToi verzorgt theaterworkshops en trainingen in eigen atelier of op locatie. Van een theater-kinderfeestje tot theaterworkshops voor volwassenen, maar ook een theatergroep voor kinderen en volwassenen met een hulpvraag en een theaterworkshop voor anderstaligen met als doel om de Nederlandse taal te leren. Kortom: Theater voor iedereen.

Daarnaast is de theatergroep DramaStrada in het atelier gehuisvest. Deze theatergroep verzorgt theateracts en voorstellingen zoals de gehaakte oma’s die tijdens de jaarmarkt rondliepen en de Dahlia’s die deelnamen aan de fietstheatertocht.

Het actuele aanbod van het Theateratelier is te vinden op staging2.theaterateliertoitoitoi.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.