opening fit20 studio in raalte

Het concept past bij mensen die weinig tijd of geen zin hebben om iets aan fitness te doen. Ook sporters die hun prestaties willen verbeteren, kunnen fit20 integreren in hun trainingsprogramma. Sinds de oprichting in 2009 trainen al meer dan 10.000 mensen in Nederland volgens de fit20 methode.

De fit20 training (op speciale fitnessapparaten) is op afspraak en altijd onder persoonlijke begeleiding. De trainingsmethode zorgt voor een sterke prikkel op de spieren waardoor het hele lichaam fitter wordt. Raaltenaar Roescher: ”Toen ik voor het eerst van de fit20 methode hoorde, dacht ik: “Dat bestaat niet!’ Maar ik heb wel degelijk het effect gemerkt toen ik de Roparun – zonder enige vorm van training omdat ik druk was met de opleiding tot fit20 personal trainer – ging fietsen. Ik had een goede conditie en ook kracht genoeg om zo’n 250 kilometer weg te trappen. Dat was me zonder fit20 nooit gelukt. Heel bijzonder vind ik dat mijn artroseklachten sterk zijn verminderd sinds ik zelf bij fit20 train.”

Kuperus runt al jaren drie studio’s in Zwolle en deelt zijn inhoudelijke ervaring met Roescher, die op haar beurt weer thuis is in de Raaltse ondernemerswereld. “Een win-win situatie”, beaamt het duo.

De trainingen vinden plaats in een kleinschalige studio en zijn ’hoogintensief’. Dit houdt in dat de spiergroepen in korte tijd zwaar worden belast en tot het uiterste worden gedreven. Er wordt met focus getraind, één-op-één of als duo, zonder afleiding van (harde) muziek of spiegels. De ruimte is gekoeld op 17 graden waardoor klanten niet of nauwelijks transpireren en sportkleding of naderhand douchen niet nodig zijn. Kuperus: “De trainingsmethode van fit20 laat snel resultaat zien en mensen zijn binnen drie maanden fitter, sterker en soepeler.”

Meer informatie over fit20: staging2.fit20.nl. Via de site kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor een vrijblijvende kennismakingstraining.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.