open dag bij dexter fokkers

Foto ter illustratie, niet het betreffende koeienras.

Dexter is het kleinste Europese koeienras. Het zijn zeer kleine koeien met een hoogte van circa 1 meter. Het ras vindt z’n oorsprong in Ierland, waar het jaren geleden is gefokt door dhr. Dexter, om een duurzame koe te creëren voor de kleine boer. Het ras is zeer sterk en hierdoor goed in staat om zichzelf op arme gronden te voeden. Stamboekvereniging Holland Dexter heeft circa 130 leden en groeit elk jaar. Iedereen is welkom om tussen 10.00 en 16.00 uur kennis te maken met het ras en de fokkers.

Zie verder staging2.hollanddexter.nl/opendag

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.