Home / archiefcentraal / open dag bij de rechtbank in zwolle

Tijdens Open Monumentendag, op zaterdag 8 september, opent de rechtbank in Zwolle haar deuren voor het publiek. Tussen 10.00 en 15.00 uur is iedereen van harte welkom om eens binnen te kijken bij de rechtbank. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd.

open dag bij de rechtbank in zwolle

Zo worden er zittingen nagespeeld en is er een informatiemarkt waar verschillende ketenpartners van de rechtspraak vertegenwoordigd zijn. Daarnaast is het cellengebied toegankelijk en kunnen bezoekers eens plaatsnemen in de arrestantenbus. Het is mogelijk om in gesprek te gaan met een rechter, een officier van justitie of een ex-gedetineerde. Het koor ‘Hoor Haar’ treedt twee keer op en zijn er diverse activiteiten voor kinderen, zoals een vossenjacht en een schminkhoek.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.