ontmoeting met jasper vant hof in holstohus

Tijdens dit programma laat Jasper van ’t Hof het publiek op persoonlijke wijze kennismaken met zijn muziek. Hij speelt en componeert namelijk niet alleen jazz, maar ook fusion, wereldmuziek en pop en heeft gespeeld met vele grote artiesten in al deze genres. Hij vertelt over zijn drijfveren en zijn internationale carrière. Hans Riesewijk, de schrijver van zijn biografie, gaat met hem in gesprek en vertelt leuke anekdotes. Aan het eind van het programma is er een verrassende finale en een informele nazit in de Brasserie. Bezoekers kunnen cd’s en de biografie van Jasper van ’t Hof aanschaffen. Aansluitend kan men tegen betaling gebruikmaken van een herfstbuffet in de Brasserie.

De internationaal bekende pianist, toetsenist en componist Jasper van’t Hof kreeg de Buma Boy Edgar Jazzprijs 2018. Het is de belangrijkste prijs in Nederland op het gebied van jazz en geïmproviseerde muziek. De jury gaf aan dat hij de prijs ontving voor zijn “imposante oeuvre, het resultaat van vijftig jaar professioneel musiceren”. Van ’t Hof werd meerdere malen uitgeroepen tot beste jazzpianist van Europa door het gerenommeerde internationale muziektijdschrift Downbeat. Ook was hij een van de eersten in Europa die de synthesizer gebruikte als improvisatie-instrument.

De toegang tot dit bijzondere evenement is gratis. Vanwege het beperkte aantal plaatsen is reservering van toegangskaarten noodzakelijk. Dit kan via
reserveringen@uthuus.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.