Home / archiefcentraal / olsterfeest enthousiasme en een geweldige sfeer

Afgelopen weekend vond in Olst de vijfde editie van het OlsterFeest plaats. “Ik kan alleen maar zeggen dat we een fantastisch feest hebben gehad met veel bezoekers, veel enthousiaste mensen en een geweldige sfeer”, vertelt Paul Meydam, voorzitter van Stichting OlsterFeest.

olsterfeest enthousiasme en een geweldige sfeer

Foto: Annet van Raalten

Het dorpsdiner op donderdag trok meer bezoekers dan ooit, de vrijdagavond kwam laat op gang, maar eindigde als een gezellig feest. Zaterdagavond wisten circa 1.100 mensen de weg naar de tent te vinden en zondag liep het qua publieke belangstelling de hele dag lekker door. Een van de grote publiekstrekkers was de Olster Jaarmarkt op zaterdag. Die bestaat al veel langer, maar maakte dit jaar voor de vijfde keer onderdeel uit van het programma van het Olsterfeest. De bezoekers struinden langs vele tientallen stands en werden ondertussen ook vermaakt door diverse straattheateracts. 

Lees ook

Nieuwe fietsroute rond Sallandse Heuvelrug in teken van streekproducten

REGIO – De HORT, Hellendoornse Ondernemers in Recreatie en Toerisme, Toeristisch Bureau Hellendoorn en Salland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.