olsterfeest enthousiasme en een geweldige sfeer

Foto: Annet van Raalten

Het dorpsdiner op donderdag trok meer bezoekers dan ooit, de vrijdagavond kwam laat op gang, maar eindigde als een gezellig feest. Zaterdagavond wisten circa 1.100 mensen de weg naar de tent te vinden en zondag liep het qua publieke belangstelling de hele dag lekker door. Een van de grote publiekstrekkers was de Olster Jaarmarkt op zaterdag. Die bestaat al veel langer, maar maakte dit jaar voor de vijfde keer onderdeel uit van het programma van het Olsterfeest. De bezoekers struinden langs vele tientallen stands en werden ondertussen ook vermaakt door diverse straattheateracts. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.