olst wijhe doet mee aan week van de opvoeding

Tijdens een tweedaagse cursus krijgen ouders praktische tips over het opvoeden van pubers. Ze leren onder andere om gelukkige en zelfverzekerde kinderen groot te brengen, probleemgedrag aan te pakken, regels te gebruiken en routines te ontwikkelen.

De cursus wordt gegeven op dinsdagavond 2 en 9 oktober van 19.30 tot 21.30 uur in het Holstohus in Olst. Er zijn geen kosten aan verbonden. Aanmelden kan tot 24 september via het secretariaat van Impluz, 0570-604900 of via info@impluz.nl. De cursus wordt door het CJG georganiseerd in samenwerking met Impluz. Kijk hier voor meer informatie over de Week van de opvoeding in Olst-Wijhe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.