Home / archiefcentraal / olst wijhe doet mee aan week van de opvoeding

Van 1 tot en met 7 oktober is het de Week van de opvoeding. Tijdens deze week besteden organisaties door het hele land extra aandacht aan het gewone dagelijkse opvoeden, het stellen van opvoedvragen en vragen rondom het ouderschap. Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in Olst-Wijhe organiseert een aantal activiteiten tijdens deze week met als thema Opvoeden is Samenspel.

olst wijhe doet mee aan week van de opvoeding

Tijdens een tweedaagse cursus krijgen ouders praktische tips over het opvoeden van pubers. Ze leren onder andere om gelukkige en zelfverzekerde kinderen groot te brengen, probleemgedrag aan te pakken, regels te gebruiken en routines te ontwikkelen.

De cursus wordt gegeven op dinsdagavond 2 en 9 oktober van 19.30 tot 21.30 uur in het Holstohus in Olst. Er zijn geen kosten aan verbonden. Aanmelden kan tot 24 september via het secretariaat van Impluz, 0570-604900 of via info@impluz.nl. De cursus wordt door het CJG georganiseerd in samenwerking met Impluz. Kijk hier voor meer informatie over de Week van de opvoeding in Olst-Wijhe.

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.