nothing but thieves naar dauwpop

De Engelsen hebben in korte tijd een indrukwekkende live-reputatie opgebouwd en grote hits op hun naam staan als ‘Amsterdam’, ‘Trip Switch’, ‘Sorry’ en hun recentelijk verschenen nummer ‘Forever & Ever More’. Waarvan laatstgenoemde deze week megahit is bij 3FM! Nothing But Thieves is de ultieme mix van Royal Blood en Muse met een vleugje Queens Of The Stone Age. De band stond eerder al op grote festivals als Pinkpop, Lowlands en verkocht AFAS live (6.000 bezoekers) uit.

Op Hemelvaartsdag bestaat Dauwpop op de kop af 25 jaar en dat moet gevierd worden. Achter de schermen is de organisatie druk bezig met mooie plannen om het terrein er weer waanzinnig uit te laten zien en het jubileum op een fantastische manier te vieren met de bezoekers. De organisatie verwacht eind dit jaar meer namen bekend te kunnen maken.

Voor een festivalticket betaal je 55 euro. Er zijn dit jaar vijfhonderd kinderkaarten beschikbaar voor de prijs van 15 euro. Parkeer-, camping- en CJP-tickets zijn ook verkrijgbaar via de website van Dauwpop. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Zie verder staging2.dauwpop.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.